Info

Op 1 juli 2012 opende Sanne`s Beautysalon haar deuren. Eindelijk kwam mijn grote droom uit: een eigen salon als schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en visagiste. Alles onder één dak in het centrum van Ammerzoden. Het was echt te mooi, zeker toen ik na een jaar mijn baan - welke ik hiernaast had - met pijn in mijn hart kon opzeggen. Maar nog meer was ik trots dat ik dit helemaal zelf voor elkaar had gebokst en dat ik zoveel mensen blij mocht maken met mijn passie, elke dag weer.

Na 4 mooie en leerzame jaren ben ik enorm trots op de verdere ontwikkeling van Sanne`s Beautysalon. Een salon die vele malen groter is, en hiermee mee groeit met mijn en uw wensen. In deze nieuwe salon bieden wij meerdere behandelruimtes zodat we beter in kunnen spelen op vraag en aanbod, waarmee wij er voor zorgen dat alles wat we doen beter tot zijn recht komt. En dat op mijn manier, waar ik zo gelukkig van word, met nog meer persoonlijke aandacht en het aanpassen van onze service aan uw wensen!

In de nieuwe salon bieden wij een aparte en gespecialiseerde ruimte aan voor manicure, pedicure en gezichtsbehandelingen. Hiermee kunnen wij ons blijven ontwikkelingen in het aanbod van onze services die wij u kunnen bieden. Ik en mijn team staan u erg graag te woord over ons aanbod en specialisaties, met als doel om het beste uit ieder zijn of haar uiterlijk te halen, zich zo goed mogelijk te verzorgen of gewoon even lekker te genieten!

Wilt u meer informatie over wat wij u voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Kijk dan op de contact pagina. Hopelijk tot snel!

Een stralende groet,
Sanne Duivenvoorde

Afspraak maken

Een afspraak kunt u maken per telefoon of per e-mail.